Over Doorsafe: beter safe dan slachtoffer!

Het probleem
Je hebt het ongetwijfeld eens meegemaakt, bepaalde mensen voor de deur die je niet eerder heb gezien. Of kinderen alleen thuis en hen er op wijzen hoe belangrijk het is om niet zomaar de deur voor iemand open te doen. Of je wilt een professionelere uitstraling voor jouw bedrijf, inclusief een veiligere omgeving. Allemaal situaties die wij ook herkenden.

Onze oplossing
We zijn daarom ruim 7 jaar geleden een weg ingeslagen om hier wat aan te doen met de inzet van moderne technologie: slimme, draadloze deurbellen! Daarnaast focust Doorsafe ook op het complete pakket met unieke accessoires die op maat worden gemaakt. De gebruikers van onze producten zijn ontzettend divers. Kleine tot middelgrote ondernemingen, maar ook ontzettend veel particulieren gebruikers (in de hele Benelux).

Waarom zou je bij Doorsafe een draadloze deurbel kopen?

Onze specialisatie
Doorsafe is gespecialiseerd in draadloze camera deurbellen. Vele andere aanbieders hebben draadloze camera deurbellen slechts als onderdeel van een groot assortiment. Door onze specialisatie in draadloze camera deurbellen kunnen wij jou voorzien van een eerlijk en gedegen advies. Gladde praatjes kennen wij niet. Door deze identiteit als uitgangspunt te nemen in ons handelen zijn we al 7 jaar groeiend!

Compleet aanbod, tegen de scherpste prijzen
Daarnaast kopen wij rechtstreeks in bij leveranciers in onder andere Duitsland, Amerika en Azië, waardoor wij draadloze camera deurbellen tegen een zeer scherpe prijs kunnen bieden. Sterker nog, in veel gevallen zijn wij scherper geprijst dan de rest van de markt. Daarnaast vind je alleen bij Doorsafe accessoires die op maat gemaakt zijn voor onze deurbellen. Denk hierbij aan een kleurenscherm of een extra draadloze deurbel.

Het wegnemen van een drempel

Buy and try: zonder zorgen uitproberen
Doorsafe streeft ernaar om het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken om een van onze deurbellen uit te proberen. Hierom biedt Doorsafe een buy and try periode aan van 1 maand. Probeer dus gerust een van onze producten uit en bepaal zelf wat de toegevoegde waarde is voor jouw persoonlijke situatie. Mocht je niet overtuigd zijn, dan kan je kosteloos, zonder gedoe en moeilijke vragen een product retour sturen.

Klik hier om naar Doorsafe’s productpagina te gaan om de wereld van draadloze camera deurbellen te verkennen