alleen praten

belt je op via GSM

alarmsysteem & bewakingscamera’s

INTERNET CAMERA DEURBELLEN

Sterk aanbevolen, deze internet camera deurbel: Doorsafe 7565

  • Dit is onze meest professionele, kwalitatieve & betrouwbare oplossing voor een internet camera deurbel.
  • De deurbel rinkelt altijd op het scherm, want het scherm is met een draad verbonden met de deurbel. Ook als er even geen internet verbinding is.
  • Er worden altijd opnames gemaakt van wie aanbelt, geheel gratis en veilig lokaal op een SD-kaart in het scherm. Ook als er even geen internet verbinding is.
  • Opslaan van beelden is en blijft dus altijd gratis en is niet in de cloud. Er kijkt dus niemand mee in de cloud naar je eigen opnames.
  • Via de Smart Life app krijg je ook als je niet thuis bent of lekker op de bank zit vrijwel altijd een oproep op de smartphone. Vervolgens kunt u praten met wie aanbelt, aanvullende opnames kan maken of de deur open doen.
  • De Smart Life app (gemaakt door Tuya) heeft meer dan 1 miljoen downloads. Aan de Smart Life app van Tuya kunnen ook diverse andere smarthome producten worden toegevoegd.
  • Kortom: wilt u een internet deurbel? Koop dan dit product. Dit is qua betrouwbaarheid, privacy en qua kosten op de langere termijn veruit de beste keuze. Het trekken van de kabel is absoluut de moeite waard.
  • Het verschil tussen de 7565 en de 7555 is een in het scherm ingebouwde of een aparte intermodule. Bepaal afhankelijk van uw situatie wat de beste oplossing is. Soms is een aparte internet module beter, want die kan makkelijk een plek krijgen in de meter kast. Soms werkt het direct verbinden van het scherm met internet via WiFi of netwerkkabel het beste.
  • Vergeet Ring van Amazon en Nest van Google, die bedrijven lijken maar 1 doel te hebben: naar uw beelden in de cloud kunnen kijken en u hier per maand voor laten betalen.

4 draads internet video deurbel met camera:

(scroll verder voor 2 draads of zonder internet verbinding)

Stel zelf samen:

Of kies een pakket:

BEDRADE CAMERA DEURBELLEN

4 draads video deurbel met camera, zonder internet:

(scroll verder voor 2 draads)

Stel zelf samen:

Of kies een pakket:

2 draads video deurbel met camera, zonder internet:

Stel zelf samen:

Of kies een pakket:

ACCESSOIRES

DOORBIRD accessoires:

DOORSAFE accessoires:

Montagebeugels:

Draadloze deurbellen:

Overig: