BLACK FRIDAY DEALSbekijk hier alle deals

Internet camera deurbellen

internet camera deurbel smart life tuya
BEKIJK

Bedrade camera deurbellen

camera deurbel intercom 2 draads
BEKIJK

Draadloze camera deurbellen

BEKIJK

Parlofoon deurbellen

BEKIJK

GSM deurbellen

BEKIJK

Alarm & beveiliging

Alarmsysteem Smart Life Tuya WiFi & GSM
BEKIJK
 
 

BLACK FRIDAY DEALS

VANAF NU T/M BLACK FRIDAY – ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

KIJK HIER

 

.

Internet camera deurbellen

Sterk aanbevolen, deze internet camera deurbel: Doorsafe 7565

+ Meest betrouwbare meldingen want de internet verbinding wordt binnenshuis gemaakt: deurbel gaat met 4 aderige kabel naar scherm, en scherm wordt vervolgens binnenshuis verbonden met internet via WiFi of een netwerkkabel.
+ Gratis lokale offline opslag op SD kaart: dus alle opnames worden lokaal opgeslagen en zijn dus volledig onder uw eigen controle. Alle opnames worden ook zonder internet verbinding gemaakt, dus u krijgt echt altijd een opname van wie aanbelt of bij beweging
+ Dit is de meest betaalbare & professionele oplossing: vergeet al die goedkope internet deurbellen en ook die bekend zijn van TV die alleen via WiFi kunnen werken, want ze werken veels te vaak niet en daar ga je spijt van krijgen. Het trekken van de kabel van deurbel naar scherm is absoluut de moeite waard. En door de gratis opslag betaal je uiteindelijk minder.
+ Zie en praat met wie aanbelt via de app of doe de deur open: kijk & praat via de Smart Life app waar u ook bent met wie aanbelt en maak aanvullende opnames of doe de deur open, deze app heeft meer dan 1 miljoen downloads en voldoet volledig aan de AVG

Wij verkopen al sinds 2008 internet camera deurbellen, nog voordat RING bestond. We zijn gestopt met de verkoop van RING en alle andere internet deurbellen die alleen werken op WiFi. Deze producten vinden wij veel te onbetrouwbaar. Om de simpele reden: uw 2,4 Ghz. WiFi signaal is buitenshuis te vaak niet goed genoeg. En een 5Ghz. WiFi signaal werkt buiten al helemaal meestal niet. Het laatste wat wij willen zijn slechte reviews en veel retouren. Bekijk hier de bizar slechte reviews van het merk dat bekend is van TV op Trustpilot. Waarom blijven mensen deze producten toch kopen? En heel grote groep heeft spijt! En terecht! Want wil je echt een smart home, wees dan slim en koop onze internet camera deurbellen. Het trekken van de kabel van deurbel naar de internet module is absoluut de moeite waard. En de zekerheid en veiligheid van lokaal offline gratis opgeslagen opnames ook, dat verdient zichzelf uiteindelijk terug!

KIES EEN PAKKET:

STEL ZELF SAMEN:

.

Bedrade camera deurbellen

4 draads

BLACK FRIDAY -25%
BLACK FRIDAY -25%

2 draads

.

GSM deurbellen

 

Accessoires

BLACK FRIDAY -29%
21.00 15.00 incl. BTW
BLACK FRIDAY -26%
BLACK FRIDAY -26%