Start: 2006

Doorsafe werd in 2006 opgericht.
Het eerste product dat we verkochten was een deurspion.

Onze Roots

Doorsafe is een Nederlands/Duits bedrijf, gevestigd in Vinkeveen.

Onze merknaam

Doorsafe in een in heel Europa geregistreerd merk.
De merknaam benadrukt: een veilig huis begint bij je voordeur.

2 jaar garantie

Op alle producten van Doorsafe zit een garantie van 2 jaar.

Keurmerk webshop

Doorsafe is door het onafhankelijke keurmerk Webwinkelkeur volledig en jaarlijks gecontroleerd en wij voldoen aan alle richtlijnen en wettelijke voorschriften voor webwinkels.

Selectieve distributie

Om de beste service en de laagste prijzen te kunnen bieden verkoopt Doorsafe zijn producten alleen via de eigen webshops & Bol.com.

Altijd de laagste prijs

Doorsafe producten zijn nergens anders goedkoper te krijgen dan in de eigen webshop.

Custom design producten

Doorsafe ontwerpt zijn producten samen met een heel netwerk aan fabrieken die allemaal een andere specialisatie hebben. Hierdoor leveren wij de meest innovatieve en kwalitatieve camera deurbellen.

Kwaliteit als prioriteit

Doorsafe heeft als doel om de betere camera deurbel te verkopen. Dus we gebruiken zoveel als mogelijk metalen deurbel want dat is duurzamer dan plastic. En we bieden professionele oplossingen, die betrouwbaar werken.

Markten

Doorsafe is actief in Nederland, België en Duitsland. We streven er naar onze producten in nog meer landen beschikbaar te maken.

Privacy & AVG

Wij verkopen alleen producten die volledig voldoen aan de AVG en die de privacy van de gebruiker volledig respecteren. Daarom kan je de beelden altijd gratis en lokaal opslaan, dus niet in de cloud tegen betaling, waardoor de beelden volledig in eigen beheer en controle zijn. Ook informeren we al onze kopers actief over de lokale wetgeving inzake privacy.