tuyaalarm

Wilt u op uw PC ook door uw deurbel of bewakingscamera kunnen kijken? En ook kunnen praten met wie aanbelt? En uw hele SmartHome kunnen bedienen?

Dat kan door gebruik te maken van een gratis Android Emulator zoals bijvoorbeeld: BlueStacks.

BlueStacks is een Android-emulator. Dit wordt vooral gebruikt voor Gamers, die games die alleen bestaan als apps, ook op de PC willen spelen. Maar dit is ook perfect geschikt voor Smart Home gebruikers. Een Android Emulator helpt bij het maken van een Android Virtual Device (ADV) op uw pc. Het kan worden gebruikt om apps uit Google Play Store op Windows of macOS uit te voeren. U kunt elke Android-applicatie installeren, gebruiken en verwijderen, net als een fysiek Android-apparaat. Iedereen, van een gamer, tot een smart home gebruiker tot een Android-app-ontwikkelaar, kan het gratis gebruiken.

Volg deze stappen:

1. Download en installeer Bluestacks
  2. Log in op Android met een Google account
  3. Zoek in de Google App store de Smart Life app op en installeer de app
  4. Log in op de Smart Life app met een extra gebruikers account (want het is niet mogelijk om op 2 apparaten met hetzelfde Smart Life account ingelogd te zijn)
  5. Deel vervolgens in de app de ruimte of het specifieke product met de extra gebruiker (zie de manual voor hoe delen precies werkt)

Als iemand aanbelt zal uw PC gaan rinkelen, net als uw smartphone.
En u kunt ook via de microfoon en de speakers in de PC praten met wie aanbelt

Zie hier de volledige systeem vereisten van BlueStacks.

Er zijn ook nog diverse alternatieven voor BlueStacks:

https://www.softwaretestinghelp.com/android-emulators/

Het verwijderen van een account in de Smart Life app gaat als volgt:
1. Ga in de app rechtsonder naar: Profiel
2. Kies rechtsboven voor het wieltje om naar Instellingen te gaan
3. Kies Account en beveiliging
4. Kies Account uitschakelen
5. Wacht 5 seconden en kies Bevestigen

De Smart Life app voldoet aan diverse certificeringen.

Op deze pagina van Tuya is het mogelijk om het volgende te downloaden:

1. Tuya GDPR Privacy Compliance Validation Findings Summary gemaakt door TRUSTe
  2. Tuya Smart Cloud Platform White Paper

In Android & iOS App store gepubliceerd vanuit Volcano Technology Limited.
Dat is het bedrijf vanuit Tuya deze app heeft uitgegeven. Zie ook hier de verklaring van TRUSTe dat de Smart Life app van Tuya Inc. is.

Zie hier een overzicht van alle certificeringen:

120

Zie hier alle beperkingen van de Smart Life app van Tuya: https://support.tuya.com/en/help/_detail/K9q79msw3accz

Ja.

Op deze pagina van Tuya is het mogelijk om het volgende te downloaden:

1. Tuya GDPR Privacy Compliance Validation Findings Summary gemaakt door TRUSTe
  2. Tuya Smart Cloud Platform White Paper

Zie hier een overzicht van alle certificeringen:

De Smart Life app van Tuya is de ‘Android’ of ‘Windows’ van slimme producten.

Tuya is de maker van de Smart Life app. En dat is een app met meer dan 1 miljoen downloads in de Android Play store. En meer dan 25.000 Android gebruikers gaven de app een review met een score van 3.8 van de 5. Steeds meer fabrieken maken internet camera deurbellen, camera’s, alarm systemen of andere producten met de software van Tuya. Het begint er steeds meer op te lijken dat de Smart Life app van Tuya een soort Android of Windows wordt. Een populair besturingssysteem maar dan voor ‘Smart Home’ of slimme producten.  Zoals met Wifi of netwerkkabel verbonden deurbellen, camera’s, gloeilampen, stopcontacten, schakelaars, bewakings- of beveiligingscamera’s of alarmsystemen.

Doorsafe & de Smart Life app van Tuya

De internet camera deurbellen, bewakings- of beveiligingscamera’s of alarmsystemen en de andere slimme producten van Doorsafe werken met de Smart Life app van Tuya. Zodat alle Doorsafe producten vanuit dezelfde app te bedienen zijn. Want een aparte app voor alle met internet verbonden producten is niet handig. En met de Smart Life app van Tuya blijft het altijd makkelijk om ook in de toekomst nieuwe producten toe te voegen, ook van andere merken. Want er komen steeds meer producten op de markt, ook van andere merken die met deze app werken. U zit dus niet vast aan Doorsafe als u bij ons een internet camera deurbel, camera of alarm koopt die werkt met de Smart Life app van Tuya.

Hoe beveilig het beste mijn huis, kantoor of bedrijfsruimte?

Wij adviseren u om uw huis als volgt te beveiligen:

1. De basis is het alarmsysteem
Met een alarmsysteem krijgt u zodra er een deur of raam opengaat, of bij een beweging direct een hele betrouwbare melding door een SMS of een telefoontje en aanvullend ook een bericht via de Smart Life app.

2. Laat een lamp aan gaan
Laat bij alarm direct een lamp aangaan zodat de eventuele inbreker schrikt.

3. Kijk wat er aan de hand is
Vervolgens wilt u direct kunnen zien wat er aan de hand is, moet u direct de politie bellen? Inbrekers op heterdaad betrappen is nog altijd de beste oplossing. Kijk dus via de app door de camera deurbel of de bewakingscamera’s om direct live te zien wat er aan de hand is.

4. Verzamel bewijsmateriaal
Alle camera’s slaan continue de beelden op gratis een SD-kaart op, of in optioneel in de cloud. Geef deze beelden aan de politie om de daders te kunnen opsporen of om de inbraak te kunnen bewijzen in de rechtbank of voor de verzekering.

Internet camera deurbellen:

Met een internet deurbel is makkelijk om de gaten te houden wie er aanbelt als u niet thuis bent of voor de deur staat en naar binnen probeert te kijken.

Alarmsysteem, verlichting en stopcontact:

Zodra er een deur of raam open gaat, of er is een beweging, dan gaat direct een (stil) alarm. U krijgt een hele betrouwbare melding via een SMS of een telefoontje & aanvullend een push bericht via de Smart Life app. Vervolgens kunt u een lamp aan laten gaan of door een camera kijken wat er aan de hand is en opnames maken.

Beveiligings- en bewakingscamera:

Bij alarm wilt u direct kunnen zien wat er aan de hand is, moet u direct de politie bellen? Inbrekers op heterdaad betrappen is nog altijd de beste oplossing. Kijk dus via de app door de camera deurbel of de bewakingscamera’s om direct live te zien wat er aan de hand is. Alle camera’s kunnen voortdurend gratis beelden opslaan op een SD-kaart in de deurbel of optioneel ook in de Cloud. Geef de beelden aan de politie om de daders te kunnen opsporen of om de inbraak te kunnen bewijzen in de rechtbank of voor de verzekering.

Voor binnen:

Voor buiten:

De Smart Life App van Tuya: Betrouwbaar & Veiligheid, voldoet aan AVG

De Smart Life app van Tuya voldoet aan de AVG (GDPR). En in de afgelopen jaren is gebleken dat deze app heel erg stabiel is. Meer dan 90.000 verschillende producten werken wereldwijd met deze app. En de reactie snelheid van de app is gemiddeld 10ms. In deze whitepaper is exact beschreven hoe deze app de privacy van de gebruikers garandeert. Ook is de app op verschillende manieren gecertificeerd door ISO. De Tuya app komt oorspronkelijk uit China. Maar Tuya heeft ook kantoren in bijvoorbeeld Duitsland en de Verenigde Staten. En de servers staan over de hele wereld. Dat het hoofdkantoor van Tuya in China staat is logisch. Want de meeste fabrieken die consumenten elektronica maken staan ook in China. En Tuya is hard op weg om de Windows of de Android te worden van alle met internet verbonden producten die in China worden gemaakt.

smart life tuya app camera deurbel producten

De Doorsafe producten die werken met de Smart Life App van Tuya

Alle met internet verbonden Doorsafe producten werken met de Smart Life app van Tuya. Hierdoor is het mogelijk om zowel een deurbel, alarmsysteem, bewakingscamera, stopcontact of LED gloeilamp om uw huis mee te bewaken en te beveiligen. Hiermee kunt u vanuit 1 app al uw Doorsafe apparaten bedienen. En er komen steeds meer producten op de markt die ook met de Smart Life app van Tuya werken. De slimme producten van Kruidvat, Lidl of Action werken bijna ook altijd met deze app, omdat deze app het belangrijkste besturingssysteem aan het worden is van slimme producten.

Voordelen Smart Life app op een rijtje:

1. Door vele merken wereldwijd gebruikt & dus erg betrouwbaar
  2. AVG (GDPR) goedgekeurd & ISO certificeert
  3. Lokaal opslaan beelden op een SD-kaart mogelijk, in de Cloud tegen betaling alleen optioneel
  4. Koppeling met Amazon Alexa en Google Home mogelijk

smart life tuya app

Andere merken die werken met de Smart Life app van Tuya

Niet alleen Doorsafe producten werken met de Smart Life app van Tuya. Maar ook vele andere producten werken met de Smart Life app van Tuya. Dus nu een Doorsafe product kopen dat met de Smart Life app van Tuya werkt hoeft niet te betekenen dat u vast zit in de Doorsafe. Al deze merken maken ook producten die werken met de Smart Life app van Tuya: