Load More

6250 Videos

Load More

6250

In het algemeen

  • De eerste gebruiker die de deurbel aan de app toevoegt na een reset wordt de Admin gebruiker.
  • Alleen deze Admin gebruiker kan via de Smartlife app extra gebruikers ook toegang geven tot de deurbel.
  • Iedere gebruiker heeft een eigen gebruikersaccount nodig voor de Smartlife app
  • Delen gaat via de instellingen van de deurbel door eerst met de deurbel te verbinden en dan rechtsboven op de 3 puntjes te drukken

Toevoegen van een extra gebruiker

  • De eerste gebruiker maakt een account aan in de Smartlife app met een eigen emailadres of telefoonnummer (zie ook deze video) en voegt de bel toe aan de app (zie ook deze video)
  • De extra gebruiker maakt een account aan in de Smartlife met een eigen emailadres of telefoonnummer
  • De eerste gebruiker gaat naar de instellingen van de deurbel door eerst met de deurbel te verbinden en dan rechtsboven op de 3 puntjes te drukken
  • Kies ‘Toestel Delen’
  • Kies onderin ‘Voeg delen toe.’
  • Voer het emailadres of telefoonnummer in van de extra gebruiker en kies rechtsboven voor Doorgaan
  • Bij de extra gebruiker zal nu na ongeveer een minuut in de app een notificatie worden getoond en de deurbel zal verschijnen. Veeg ook eens in de app omlaag om te verversen. Of kijk bij de berichten, daar zal het bericht verschijnen dat de deurbel is gedeeld (kies rechtsonder in de app profiel, dan berichten)

Verwijderen gebruiker

  • De eerste gebruiker gaat naar de instellingen van de deurbel door eerst met de deurbel te verbinden en dan rechtsboven op de 3 puntjes te drukken
  • Kies ‘Toestel Delen’, de lijst met extra gebruikers is te zien
  • Veeg de extra gebruiker naar links, er verschijnt ‘Annuleren’
  • Voer het emailadres of telefoonnummer in van de extra gebruiker en kies rechtsboven voor Doorgaan

Een extra gebruiker kan zelf ook stoppen met delen door naar de instellingen van de deurbel te gaan en dan rechtsboven op de 3 puntjes te drukken en dan te kiezen voor ‘Verwijder delen’.

 

Load More