Wilt u uw video deurbel met camera laten installeren? Maak gebruik van werkspot.nl!

Doorsafe maakt & verkoopt producten. Wij verzorgen geen installaties. Maar Werkspot.nl is een handige website om een ervaren installateur in uw buurt te vinden.

Volg de volgende stappen:

  1. Bestel bij ons uw product & laat het bij u bezorgen.
  2. Ga naar Werkspot.nl en laat een installateur langskomen om het product te installeren.
  • We hebben zelf geen ervaringen met bepaalde installateurs. Wij kunnen dus ook geen installateurs aanbevelen.
  • Wij zijn onafhankelijk van de installateurs. We houden ons liever bij onze core-business: producten maken en verkopen.
  • Of u echt een installateur nodig heeft is de vraag. Met enige technische handigheid en wat ervaring met het aanleggen van installaties, zijn al onze video deurbellen met camera, bewakingscamera’s of alarmsystemen allemaal goed te installeren. Want onze producten zijn niet bovengemiddeld ingewikkeld om te installeren. Veel van onze klanten doen de installatie zelf. Maar als u hier geen goed gevoel over heeft, geen tijd voor heeft, of u komt er toch niet uit, dan is een installateur of monteur een goede oplossing.
  • Op onze support pagina zijn voor ieder product uitvoerige gebruiksaanwijzingen te vinden in het Nederlands. In de manual staan de instructies voor het installeren en monteren van het product. Bij zijn bij veel producten video te bekijken waarin staat hoe het product kan worden geïnstalleerd.