Wilt u uw video deurbel met camera laten installeren? Maak gebruik van Zoofy.nl!

Doorsafe maakt & verkoopt producten. Wij verzorgen geen installaties. Maar daar hebben we een hele goede oplossing voor gevonden, want Zoofy.nl is een hele handige website om een ervaren installateur te vinden.

Klik hier om een ervaren installateur of monteur van uw video deurbel met camera bij u in de buurt te vinden.

Zoofy.nl:

  • Direct online boeken
  • Zonder voorrijkosten
  • 100% kwaliteitsgarantie

Volg de volgende stappen:

  1. Bestel bij ons uw product & laat het bij u bezorgen.
  2. Ga naar Zoofy en laat een installateur langskomen om het product te installeren.
  • We hebben zelf geen ervaringen met bepaalde installateurs. Wij kunnen dus ook geen installateurs aanbevelen.
  • Wij zijn onafhankelijk van Zoofy en de installateurs. We houden ons liever bij onze core-business: producten maken en verkopen. Maar wij willen u er wel graag op wijzen dat Zoofy.nl een handige website is om een installateur of monteur voor een camera deurbel, bewakingscamera of alarmsysteem te vinden. Hopelijk kopen er hierdoor nog meer mensen onze producten.
  • Of u echt een installateur nodig heeft is de vraag. Met enige technische handigheid en wat ervaring met het aanleggen van installaties, zijn al onze video deurbellen met camera, bewakingscamera’s of alarmsystemen allemaal goed te installeren. Want onze producten zijn niet bovengemiddeld ingewikkeld om te installeren. Veel van onze klanten doen de installatie zelf. Maar als u hier geen goed gevoel over heeft, geen tijd voor heeft, of u komt er toch niet uit, dan is Zoofy een goede website om een installateur of monteur te vinden. Zoofy: Zo gefikst!
  • Gaat er bij een Zoofy klus iets mis, dan is dat verzekerd! Zoofy zegt hier dit over: “Mocht er tijdens het klussen nu toch een keer iets mis gaan – het blijft tenslotte mensenwerk – en er is gevolgschade, dan is Zoofy daarvoor verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro.”
  • Op onze support pagina zijn voor ieder product uitvoerige gebruiksaanwijzingen te vinden in het Nederlands. In de manual staan de instructies voor het installeren en monteren van het product. Bij zijn bij veel producten video te bekijken waarin staat hoe het product kan worden geïnstalleerd.

video deurbel met camera installateur of monteur