Home PageSupportDoorsafe 7100

7100

• De Doorsafe 7100 camera deurbel kan ook worden aangesloten op een elektrische deuropener.
  • De lengte in seconden waarop het slot open blijft is niet in te stellen en is altijd 3 seconden.
  • Er zijn 2 soorten openers mogelijk: Normally Open Locks (Ruststroom) of Normally Closed locks (Arbeidsstroom).
  • Bij Arbeidsstroom krijgt de opener alleen stroom wanneer de opener open moet gaan. Dit is het meest gebruikelijk.
  • Bij ruststroom valt bij de opener de stroom weg wanneer het slot open moet gaan, dit is bijvoorbeeld een magneetdeuropener.
  • In beide gevallen werkt de deurbel alleen als een schakelaar en levert dus niet zelf de stroom voor de deuropener. De deuropener moet dus zelf van stroom worden voorzien waarbij de deurbel alleen werkt als een schakelaar in dit circuit.
  • Er kan geen exit button worden aangesloten.

Arbeidsstroom (normally closed NC): spanningsloos vergrendeld

Ruststroom (normally open NO): spanningsloos ontgrendeld

• Kabellengte aan achterkant deurbel: 40 cm.
  • In het scherm worden aan de achterkant de meegeleverde stekkertjes gestoken.
  • Aan de stekkertjes zit een korte draad van 10 cm.
  • Deze korte draden moeten vervolgens worden verbonden met de langere kabel die van de deurbel naar het scherm loopt.
  • De lengte van de kabel hangt erg van de kwaliteit van de kabel af:
    • Heeft de kabel een kern van 0.5mm dan is de maximale lengte van de kabel 30 meter
    • Heeft de kabel een kern van 0.75mm dan is de maximale lengte van de kabel 100 meter
    • Een RJ45 netwerkkabel kan ook worden gebruikt met een maximale lengte van 50 meter
    • Voor langere afstanden of bij problemen met een te slechte kwaliteit van het video beeld, gebruik dan een coax kabel:
  • Er bestaan hele dikke draden speciaal voor onder de grond die er ook nog wel tegen kunnen als er ooit iemand met een schep de grond in gaat en niet weet dat er een kabel ligt. Dat is vooral belangrijk als er 220V over de kabel loopt. Maar door de kabel van de bel loopt maar heel weinig stroom, 12 of 15V, en geen 220V. Dus als je met een schep door 12 of 15V gaat, dan gebeurt er niks ergs, dan is alleen de kabel stuk.
  • Wij bevelen deze kabels aan:
  • Het verbinden van draden kan op verschillende manier:
    1. Met een kroonsteentje
    2. In elkaar draaien van de kabels en daarna afplakken met tape
    3. Met een snelkoppeling of snelconnector.
      Hier in de afbeelding een WAGO 221-412, maar ook een 221-413, 221-414 of 221-415 zij mogelijk, het laatste getal staat steeds voor het aantal poorten in de klem.
      En een WAGO 222-412, maar ook een 222-413, 222-414 of 222-415 zij mogelijk, het laatste getal staat steeds voor het aantal poorten in de klem.