Retourneren

Alle producten van Doorsafe hebben 2 jaar garantie vanaf de datum van aankoop.

Als uw product binnen de garantietermijn defect is gegaan,
dan kunt u dit product retourzenden door een bericht te sturen naar [email protected]

Mits aan alle retourvoorwaarden wordt voldaan, zullen we binnen 2 weken na terug ontvangst van het Doorsafe product het aankoopbedrag aan u terugbetalen op dezelfde manier als waarop de betaling is gedaan.

Als u niet alle retourvoorwaarden voordoet, dan zal de terugbetaling niet uit het volledige aankoopbedrag bestaan en de terugbetaling duurt langer.

Voor alle aankopen in deze webshop geldt “Niet goed – geld terug” wanneer u zich houdt aan de volgende retourvoorwaarden:

 1. U heeft uw aankoop gratis retour gezonden via DPD
 2. U heeft hiervoor een DPD retour adreslabel aangemaakt.
  Na het aanmaken van een retour adreslabel, download u een PDF die bestaat uit 2 pagina’s: 1. het DPD retourlabel, 2. retourpakbon
 3. U stuurt het product in een deugdelijke verzendverpakking retour. Bij voorkeur in dezelfde doos waarin het product aan u verzonden is. Een product verzenden in de productverpakking, zonder omdoos is onacceptabel.
 4. U heeft op de doos het DPD retourlabel geplakt
 5. U heeft in de doos de retourpakbon toegevoegd
 6. U stuurt retour binnen een maand na de aankoop. De aankoopdatum is de datum op de factuur.
 7. U stuurt het product volledig retour. Alles wat u heeft ontvangen, moet worden teruggestuurd.
 8. U stuurt het product onbeschadigd retour qua product en product-verpakking.
  Dus test eerst uw product voordat u het product installeert/monteert waardoor gebruikssporen ontstaan en schroef het product niet open.

Mits aan alle retourvoorwaarden wordt voldaan, zullen we binnen 2 weken na terug ontvangst van het Doorsafe product het aankoopbedrag aan u terugbetalen op dezelfde manier als waarop de betaling is gedaan.

Als u niet alle retourvoorwaarden voordoet, dan zal de terugbetaling niet uit het volledige aankoopbedrag bestaan en de terugbetaling duurt langer.

Nee, u kunt alleen een aankoop retour sturen via DPD.

U kunt hier lezen hoe dit gaat.