Home PageSupportDoorsafe 4780 4760 4765

Load More

4780-4760-4765 Videos

Load More

4780-4760-4765 FAQ

In de deurbel gaan 2 draden: rood en zwart.
Van de deurbel gaat een draad van 40 cm naar een stekkertje (female).
In dit stekkertje gaat het stekkertje van de adapter en dan loopt er een draad van 1 meter naar de adapter die in het stopcontact gestoken kan worden.

Als deze draad niet lang genoeg is voor uw situatie, dan is dit op te lossen door de stekker van de adapter af te knippen.
Dan ziet u 2 draden: rood en zwart. Deze twee draden kunnen dan met een eigen langere 2 aderige draad verbonden worden om deze te verlengen tot aan de deurbel.

1. Set-up:
  • Doe accu in scherm en bel.
  • Sluit scherm aan op oplader. Hang het scherm op of zet hem neer met de standaard. Steek de SD-card rechtsboven in het scherm.
  • Sluit bel aan op 12V adapter: rode draad op 1; zwarte draad op 2
  • Hang bel op met regenkap. Draai camera in juiste hoek.
  1. Gebruik

Als iemand aanbelt:

• Op het scherm is direct live te zien wie er voor de deur staat.
  • Druk op OK om te kunnen luisteren en te spreken.
  • Druk weer op OK om de verbinding te verbreken.
  • Druk op om de deur te openen.
  • Er wordt een foto opgenomen en opgeslagen in het scherm
  • Druk op om een extra foto te nemen.

• Tijdens een oproep kan aan de rechterkant van het scherm: het volume van de speaker in het scherm, de helderheid en het contrast van het scherm worden aangepast.
  1. Instellingen

In het menu:

• Stel de belmelodie en het belvolume in
  • Stel in of er foto’s of video’s worden gemaakt
  • Bekijk of wis foto’s of video’s
  • Bekijk gemiste oproepen
  • Stel de menu taal en de tijd in
  • Zet de bewegingsmelder aan
  • Zet het diefstalalarm uit
  • Stel de stand-by tijd in van het scherm
  • Formateer SD-kaart (volledig wissen)
  1. Toevoegen 2de scherm
  • Kies in 1ste scherm in menu ‘Code’ en dan ‘Code vrijgeven’
  • Kies op 2de scherm in menu ‘Code’ en dan ‘Code ontvangen’
  • Pak het eerste scherm, druk op OK en activeer het scherm.
  • Druk op ‘Menu
  • Ga naar ‘Setup’ en kies ‘Geavanceerde instellingen’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code’ en druk OK.
  • Kies ‘Code instellen’ en druk op OK.
  • In beeld staat nu ‘Code instellen’.
  • Druk nu in de deurbel met een paperclip op de Resetknop aan de achterkant van de deurbel tot er 1 pieptoon te horen is. Dus laat na deze pieptoon de resetknop weer los.
  • Het eerste scherm zal nu een verbinding maken met de deurbel.
  • Als het koppelen is gelukt staat er in het scherm ‘Gelukt’ en je hoort 3 keer een pieptoon.
  • Pak het eerste scherm, druk op OK en activeer het scherm.
  • Druk op ‘Menu
  • Ga naar ‘Setup’ en kies ‘Geavanceerde instellingen’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code’ en druk OK.
  • Kies ‘Code vrijgeven’ en druk op OK.
  • In beeld staat nu ‘Code vrijgeven’.
  • Druk nu in de deurbel met een paperclip op de Resetknop aan de achterkant van de deurbel tot er 2 pieptonen te horen zijn.
    Let op: Je hoort eerst 1 pieptoon, en daarna pas 2 pieptonen. Dus laat na de resetknop na de eerste pieptoon niet los, laat de resetknop pas los nadat je 2 pieptonen hoort.
  • Het eerste scherm zal nu een verbinding maken met de tweede deurbel.
  • Als het koppelen is gelukt hoort je 3 keer een pieptoon uit de tweede deurbel.
    Er zal geen melding op het scherm verschijnen.
  • Druk op om weer terug te gaan in het menu naar het beginscherm.
  • Door beide deurbellen te koppelen met het eerste scherm, zal op welke deurbel men ook aanbelt, alle schermen gaan rinkelen. Als er op 1 scherm wordt opgenomen, dan stoppen de andere schermen met rinkelen.

Om een tweede scherm toe te voegen, geeft het eerste scherm eenmalig de gegevens over het signaal door aan het tweede scherm.

• Pak het eerste scherm, druk op OK en activeer het scherm.
  • Druk op ‘Menu
  • Kies ‘Setup’ en druk op OK.
  • Kies ‘Geavanceerde instellingen’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code vrijgeven’ en druk op OK.
    In het scherm is nu ‘Code vrijgeven’ te zien.
  • Pak nu het tweede scherm en open het menu met
  • Kies ‘Setup’ en druk op OK.
  • Kies ‘Geavanceerde instellingen’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code ontvangen’ en druk op OK.
    In het scherm is nu ‘Code ontvangen’ te zien.
  • Zodra de schermen elkaar hebben gevonden staat alleen in het tweede scherm ‘Gelukt’ in beeld. Daarna gaat dit scherm vanzelf terug naar het menu.
  • Ga op het eerste scherm met weer terug naar het beginscherm.
  • Wanneer iemand aanbelt rinkelen beide schermen. Druk op 1 van de 2 schermen op OK om de oproep te beantwoorden. Op het andere scherm zal daarna de oproep niet meer te horen zijn.
  • Pak het tweede scherm, druk op OK en activeer het scherm.
  • Druk op ‘Menu
  • Kies ‘Setup’ en druk op OK.
  • Kies ‘Geavanceerde instellingen’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code vrijgeven’ en druk op OK.
    In het scherm is nu ‘Code vrijgeven’ te zien.
  • Pak nu het derde scherm en open het menu met
  • Kies ‘Setup’ en druk op OK.
  • Kies ‘Geavanceerde instellingen’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code’ en druk op OK.
  • Kies ‘Code ontvangen’ en druk op OK.
    In het scherm is nu ‘Code ontvangen’ te zien.
  • Zodra de schermen elkaar hebben gevonden staat alleen in het derde scherm ‘Gelukt’ in beeld. Daarna gaat dit scherm vanzelf terug naar het menu.
  • Ga op het tweede scherm met weer terug naar het beginscherm.
  • Wanneer iemand aanbelt rinkelen alle drie schermen. Druk op een scherm op OK om de oproep te beantwoorden. Op de andere twee schermen zal daarna de oproep niet meer te horen zijn.
  • Interne oproep tussen twee schermen bij in totaal 2 aangesloten schermen:

Bij 2 schermen is het mogelijk om van het ene scherm naar het andere scherm te bellen. Je kunt elkaar dan niet zien, maar je kunt wel met elkaar praten.
    Volg hier voor de volgende stappen:

• Druk op het scherm om OK om het scherm te activeren.
    • Druk nogmaals op OK en het scherm zal het andere scherm gaan bellen.
    • Druk op het tweede scherm op OK om de oproep op te nemen en men kan met elkaar praten.
    • Druk op OK om de oproep te beëindigen.

• Interne oproep tussen twee schermen bij in totaal 3 aangesloten schermen:

Bij 3 schermen is het mogelijk om van het ene scherm naar het andere scherm te bellen. Je kunt elkaar dan niet zien, maar je kunt wel met elkaar praten. Volg hier voor de volgende stappen:

• Druk op het scherm om OK om het scherm te activeren.
    • Bekijk het ID-nummer van het scherm, in dit geval is dit 2:
    • Druk om te bellen naar een scherm met een hoger nummer
    • Druk om te bellen naar een scherm met een lager nummer
    • Druk op OK om de oproep op te nemen en men kan met elkaar praten.
    • Druk op OK om de oproep te beëindigen.

Bepaal eerst het type schakeling:

1. Arbeidstroom (=N.C. – Normally Closed): een elektrische deuropener die werkt op basis van arbeidsstroom is het meest gebruikelijke type elektrische deuropener. Bij arbeidsstroom krijgt de deuropener alleen stroom wanneer de opdracht wordt gegeven om de deur open te doen.
  2. Ruststroom (=N.O – Normally opened): een elektrische deuropener die werkt op basis van ruststroom is bijvoorbeeld een deuropener die werkt op basis van een magneet. Bij ruststroom krijgt de deuropener altijd stroom en wanneer de opdracht wordt gegeven om de deur open te doen valt de stroom weg. De magneet heeft stroom nodig om te werken en de deurdicht te houden. Valt deze stroom weg dan gaat de deur open. Bij een ruststroom schakeling is het meestal ook nodig om een aparte knop bij de uitgang te monteren aan de binnenkant van de uitgang. De magneet houdt immers de deur continue dicht, als je dan toch naar buiten wilt lopen, kan je door het drukken op deze knop de stroom weer laten onderbreken en kan de deur worden geopend en kan men door de uitgang gaan. Het voordeel van een magneet schakeling is dat deze bij stroomuitval altijd direct opengaat (maar dit kan natuurlijk ook een nadeel zij).

Bekijk hier het aansluitschema per type schakeling:

• De deurbel is alleen een schakelaar en levert zelf geen stroom aan de opener.
  • Sluit dus de stroom voor de opener aan in serie met de deurbel.
  • Voor Arbeidsstroom (NC) kies de aansluitpunten 6 en 5.
  • Voor Ruststroom (NO) kies de aansluitpunten 6 en 4.
  • Voor het aansluiten van een Exit button, bijv. voor bij een magneet slot kies 2 en 3.

Monitoring:

• Druk op Exit om door de camera te kijken zonder dat iemand heeft aangebeld. Het geluid van de deurbel is ook te horen. Maar je kunt niet direct spreken.
  • Druk nogmaals op Exit om de microfoon in het scherm aan te zetten om iets door de speaker in de deurbel te kunnen zeggen.
  • Druk op Menu/Slotje om de deur te openen.
  • Druk op Pijltje omhoog om een video op te nemen.
  • Druk op Pijltje omlaag om een foto te nemen.
  • Druk op OK om de verbinding weer te verbreken.

Wanneer er twee deurbellen zijn aangesloten, dan zal eerst de keuze worden gegeven door welke van de twee deurbellen gekeken moet gaan worden.

Volg de volgende stappen:

1. Download deze gecomprimeerde (zip) folder met daarin 10 extra ringtones: extra ringtones
  2. Haal de SD-card uit het scherm en steek deze in uw laptop of pc
  3. Unzip eerst de folder en plaats de losse 10 extra ringtones in de folder: ‘Music’ op de SD-card
  4. Plaats de SD-card weer terug in het scherm
  5. Ga nu in het menu naar ‘Bel’ en de extra ringtones zullen zichtbaar zijn en kunnen worden geselecteerd

Als u graag een eigen deuntjes als ringtone wilt dan kan dat ook: zorg dat het geluid een .mp3 file is. Toevoegen kan volgens de stappen hierboven.

Note for Mac gebruikers: als u een Mac gebruikt om de extra ringtones op de SD-kaart te zetten, dan maakt uw Mac van elk bestand een ._ versie, deze lege kopie bestanden zullen ook zichtbaar worden als ringtone in het menu. Dit is een bekend ‘probleem’ van Mac. Deze bestanden kunt u het beste negeren. Of anders de ringtones op de SD-kaart zetten op een Windows computer.